Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AT

Zajisté se již brzy ukáže, že v Českém parlamentu jsou jen samý čistí muzikanti i za jejich nečinnost, tak i za tu i za vše ostatní, může parlament Evropské unie....

0 1
možnosti
Foto

Nahraju Vám. Vláda udělala jednu technickou chybu. Vzhledem k rozdílnému skutkovému stavu neměla žádat o prodloužení nouzového stavu, ale měla ho sama vyhlásit.

3 2
možnosti
ZZ

Prostě a jednoduše - zrušení nouzového stavu - bylo neodpustitelnou chybou celé naší opozice - a vláda, spolu s hejtmany převzala zodpovědnost na sebe, když opoziční populisté před problémem zavřeli oči.

2 3
možnosti

A v čempak je to nesmyslná slátanina? Poučte mne, prosím :-)

1 1
možnosti
Foto

I79v25o 45C86i19l72i87c98h

21. 2. 2021 4:25

Perfektně sepsáno R^ Děkuji.

7 1
možnosti
Foto

Karma a naprostý souhlas R^

10 1
možnosti
Foto

Psal jsem po svém o tomtéž, rád Vám zvýším karmu.

1 1
možnosti

Děkuji a ráda si přečtu i Váš blog :-)

0 0
možnosti
PB

P53e97t82r 22B10u68r13i35a23n

20. 2. 2021 22:41

Výborně napsáno, R^

7 1
možnosti
Foto

nouzový stav byl ZNOVU ZAVEDEN KVŮLI KORONAVIRU - to je stejná skutková podstata, pro který byl nouzový stav vyhlašován doposud.

Zdroj: https://sylvarihakova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=766053

Skutková podstata je jiná: byl zaveden kvůli šíření britské mutaci.

A zeptejte se paní Pekové, ta vám vysvětlí, že jde o zcela jiný vir.

2 7
možnosti

britská mutace koronaviru je jen jiná mutace téže nemoci. Alespoň tak tomu rozumím já a proto z mého pohledu skutková podstata pro vyhlášení nového nouzového stavu naplněna v žádném případě nebyla :-)

9 1
možnosti

R^R^R^R^R^R^R^

Díky za vynikající, pravdivé shrnutí!! Díky za vynikající odkaz na video!

Žijeme v nebezpečné době, kdy začíná vrcholit souboj mezi demokraty a antidemokraty. Zde jste v prostoru, kde antidemokraté snad i převažují a zcela určitě se na Vás vrhnou jako na svého nepřítele. Komunisti, okamurovci, klausovci a babišovci se spojí proti Vám.

Nevím, zda víte, jak to bylo na té schůzce Babiše s hejtmany, kteří ve skutečnosti nouzový stav odmítali. Vyhrožování desetitisíci mrtvých občanů je nečestné.

Ústavní soud s Pavlem Rychetským v čele, nemohl jednat jinak, protože je strážcem demokracie u nás. Ani předseda senátu Miloš Vystrčil nemohl jednat jinak!

Nevím, zda jsem to chytil správně, ale pokud vím, tak sněmovna ten nouzový zákon dodatečně schválila, čímž ústavnost nouzového stavu legalizovala. Do té doby vlatně Babiš obcházel rozhodnutí sněmovny, která má jeho práci dozorovat. A to je nepřípustné a neústavní!

Nouzový stav neslouží tolik boji s koronavirem jako politickým úplatkům za zrychlený výběr!

:-)

6 4
možnosti

Děkuji za přečtení i milá slova. Ano, Sněmovna NS dodatečně schválila, čímž mu dodala, jak píšete, legitimitu. Nicméně způsob, jakým vláda NS vyhlásila protiústavní byl a proto taky Senát podal ústavní žalobu. Držím jim palce, ať to klapne R^

7 2
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 36,15
  • Průměrná čtenost 2618x
Píšu o tom, čím mne život cvrnkne do nosu a mám zrovna chuť to sdílet se světem :-) 


Pokud Vás v mých článcích něco osloví a budete se o to chtít se mnou podělit, můžete mne kontaktovat zde: s.rihakova@seznam.cz
 

Ať se Vám u mne líbí.

Seznam rubrik