Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TP

Řidiči jsou vyčůraní. Za jizdne na našeho desetileteho syna chtel ridic plnou cenu a za čtyrleteho polovicni. Pritom ten vetsi ma jezdit za půl nebo dokonce jen za 1/4 a ten mensi zadarmo. Penize mu dala aby mela pokoj. Pokud takhle denne najde par lidi co mu zaplati, tak ma do kapsy.

0 0
možnosti
JK

Do kapsy má tak šišku borovou, pokud tu zaplacenou jízdenku okamžitě nestornuje. A je otázkou, jestli ji vůbec stornovat může. A podlě mě tohle fungovalo i v dobách mechanických strojků na kličku - kolik mašinka napočítala, tolik šofére vysyp z kapes...

0 0
možnosti
DK

Několikrát jsem v rámci IDS JMK narazil na řidiče autobusů, kteří mi neuměli vydat požadovaný tip jízdenky...

0 0
možnosti
JN

S čoklaři prostě jsou neustále nějaké problémy.

1 12
možnosti
MV

A kdyby mela pravo na velky batoh v ramci ceny a chtela ho vyuzit, tak jsou problem batuzkari? 8-o Ne, problem jsou nekompetentni lidi na nekterych mistech.

Obsluhujete ten spoj, jehoz ridici sahli na prachy, ze? ;-)

7 0
možnosti
OU
KF

Sylvo tak to můžete být ráda, že Vás nechali jet. Na jedné z příměstských linek v relaci čsad střední čechy řeší řidiči jakýkoliv problém nebo neznalost tak, že Vás vyloučí z přepravy. Takže příklad dcera má lítačku pro Prahu. Nacházela se u kamarádky v 1 pásmu za Prahou jinde takovouto jízdu řeší dokoupením jízdenky na to 1 pásmo zde Vám ji řidič neprodá. Buď si koupíte jízdenku celou nebo nejedete. nehledě na fakt, že když to píši tak jí vždy prodá dospělou jízdenku a ne tu pro děti do 15 let. Takže tu jsou ještě lepší modely.

1 0
možnosti
OU
Foto

J22a19n 29L97a42u20r20i44n

25. 8. 2021 23:35

Přitom by to šlo vyřešit tak jednoduše - v aplikaci PID Lítačka zobrazit vedle kuponu ikonku psa.

3 0
možnosti
Foto

J68a57n 53L63a60u65r44i32n

25. 8. 2021 23:33

Soucítím s vámi. Pravidla PID jsou extrémně nepřehledná a složitá i pro řidiče. Sice je formálně musí znát, ale garantuji vám, že je nikdo na 100% nezná. Ani ti revizoři.

0 0
možnosti
JS

Evidentně ti řidiči od kulaté lopaty ani revizoři nejsou žádní velcí myslitelé. Holt musí jejich zaměstnavatel pracovat s materiálem, jaký má.

0 0
možnosti
BG

Veřejné dopravě se věnuju už přes 20 let a taky ji stejně dlouho sám používám. Je fajn, že jste o tom napsala článek. Takové neprávo je třeba co nejvíce zviditelnit a rozmazat, na co nejvíce místech to jde. R^ Postupoval bych úplně stejně.

Chovám bláhovou naději, že toto martýrium přinutí řidiče a dopravce obecně dokonale si nastudovat podmínky, se kterými vstupem do IDS a přihlášením se do soutěže o dopravní výkony souhlasili.

7 0
možnosti

Děkuji za přečtení a milou reakci, já si právě myslím, že se o tom musí mluvit a ne nad tím mávat rukou, abych "měl svůj klid..." Kéž by to bylo tak, jak píšete, bohužel z komunikace s DP ten dojem opravdu nemám :-/

0 0
možnosti
PK

Velmi s vámi sympatizuji a přeji ať se vám i pejsanovi daříR^

1 0
možnosti

Děkuji a přeji vše dobré 

0 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma. R^:-) Problémem však je, že příměstskou autobusovou dopravu v okolí nezajišťuje jen Dopravní podnik hlavního města Prahy, ale i jiní dopravci.

0 0
možnosti

Vím, i Arriva - proto jsem psala i jim... a protože taky vím, že se do DPP integrovali nedávno, tak jsem si myslela, ok, tak hold prostě jenom nejsou proškolení... jenže evidentně někde vázne komunikace - nejspíš od vedení směrem k řidičům, protože to, aby to nevěděla drtivá většina z nich těžko může být způsobeno tím, že by si jich tolik tohle pravidlo nepamatovalo...:-/ A jak vidíte, i přes jejich příslib, že je plošně proškolí, to patrně někde vázne, protože ani po týdnech, co jsem takhle cestovala a kdy to přislíbili, se nic nezměnilo... hlavně že jednoho z řidičů exemplárně potrestali snížením prémií, místo aby je kvalitně proškolili všechny

4 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 36,15
  • Průměrná čtenost 2618x
Píšu o tom, čím mne život cvrnkne do nosu a mám zrovna chuť to sdílet se světem :-) 


Pokud Vás v mých článcích něco osloví a budete se o to chtít se mnou podělit, můžete mne kontaktovat zde: s.rihakova@seznam.cz
 

Ať se Vám u mne líbí.

Seznam rubrik