Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

R^R^R^ Super, výborně zpracované. Pan Klaus se bohužel totálně ztrapnil a definoval jako narcis a demagog, což mu už nikdo neodpáře, i kdyby se totálně zlepšil. Přeji definitivní uzdravení ze všech ne-kovidových obtíží.

6 5
možnosti
PC

Je zajímavé, paní autorko, když máte v hlavě tak jasno, tedy přesně víte, co je v otázce tzv. pandemie správné/nesprávné, co pravdivé/lživé, že jste vůbec nevstoupila do diskuse, abyste svá přesvědčení podpořila svými argumenty.

Z toho jednoznačně vyplývá, že v hlavě jasno nemáte, resp. postrádáte VLASTNÍ názor, a tudíž se neodvažujete potýkat se s případnými protiargumenty.

Váš článek je jednostrannou propagací mainstreamového vymývání mozků, a tudíž - jako všechny mediální zprávy a masáže - není originální, a proto důvěryhodný.

Chtělo by to získávat informace z více zdrojů (i zahraničních), abyste mohla podat vyvážený pohled a přístup.

Jinak, p. Veselovský je už dlouhodobě typickym představitelem loajálních moderátorů. Nikdy neprezentuje své vlastní myšlenky(asi je ani nemá) a všechny jeho rozhovory jsou poznamenány přáním z vyšších instancí.

8 11
možnosti

No tak pokud se podíváte na první polovinu reakcí v diskuzi, tak jsem na většinu reagovala, takže podobné argumenty jsou mimo. Reagovat na každý jednotlivý komentář, co se tu sešel - nedělala bych nic jiného a psaní blogů mne neživí, tudíž mám překvapivě na práci i jiné věci ;-D A co víc - jsem přesvědčená, že i kdybych se nerozhodla reagovat na nic, nevypovídá to vůbec o ničem než o mém rozhodnutí nezapojovat se do diskuze. A vlastní názor jsem se pokusila prezentovat svým blogem a troufám si říct, že celkem zdařile :-) Vlastně nerozumím, proč jste můj článek četl až do konce, stejně tak, jako proč sledujete pana Veselovského, když dle Vás oba postrádáme byť je schopnost mít vlastní názor...

9 3
možnosti
JS

VK, bože, jak hluboko jste klesl.

A za článek karma!

8 5
možnosti
VM

Politická ponerológia - pseudorealita.

Konečným účelom vytvorenia pseudoreality je moc, ktorú vytvorená pseudorealita poskytuje mnohými spôsobmi. Aj keď ich je veľa, mali by sme vymenovať niekoľko. Po prvé, pseudorealita je vždy konštruovaná tak, že štrukturálne zvýhodňuje tých, ktorí ju prijímajú, pred tými, ktorí ju neprijímajú, často zjavnými dvojitými normami a morálno-lingvistickými pascami. Dvojitý meter v tomto ohľade bude vždy uprednostňovať tých, ktorí akceptujú pseudorealitu ako realitu, a vždy znevýhodní tých, ktorí hľadajú pravdu.

Je potrebné poznamenať, že ľudia, ktorí akceptujú pseudoreality, akoby boli „skutočné“, už nie sú normálnymi ľuďmi. Vnímajú pseudorealitu namiesto reality a čím dôkladnejšie zaujmú tento klamný postoj, tým funkčnejšiu psychopatiu nevyhnutne prejavujú,

Andrzej Łobaczewski

2 0
možnosti
Foto

Ego VK je tak velké, že mu už zatemnilo mozek. Psychopat se prostě potřebuje nějak projevit. Vám karma R^

20 6
možnosti
PC

Tak to jo!Rv každý, kdo prezentuje jiný než "jediný správný" názor, je psychopat. To už tady několikrát bylo - před 80 lety, ještě před 32 lety i v předminulém století.

Zatemněný mozek rozhodně nemá pan Klaus, i když své mouchy má stejně tak jako každý jiný. Nikdo z vás, co se tady do něj navážíte, mu nesahá ani po kotníky.

2 6
možnosti
ZE

Václav Klaus je prachobyčejný komunistický prognostik a oportunista, který by rád vstoupil do dějin světa jako velká historická osobnost. Ovšem jeho význam odpovídá jeho morálnímu charakteru, tzn. že se blíží úrovni smetí na chodníku.

14 7
možnosti
TL

Souhlas, snad pouze malá poznámka. Smetí se dá, na rozdíl od kašpárka (vk), zamést a vyhodit...:-)

3 2
možnosti
Foto

Ještě že občas někdo dostane prostor, aby zpochybnil tu vylhanou epidemii. Problém Klause nebyl nikdy v tom co říkal, to bylo vždy logicky i morálně správně, jeho problém byl v tom, že velmi často se, jako politik, svými moudrý nařídil.

6 16
možnosti

Tak epidemie je dokonce vylhaná? Že vy budete stejný “odborník” jako Klaus?

22 4
možnosti
Foto

J51a10n 22Š26i63k

30. 1. 2021 7:54

Vidím, že Vás pan Klaus nadzvedl. Kdysi jsem četl knihu doktora Hnízdila. Značnou část ji Klausovi věnoval, kvalifikoval ho jako osobnost s psychpatickými rysy a velkým egem. Zajímavé je, že teď Klause vychvaluje. No, ono vždycky je to tak, že člověk toho sám na sebe řekne nejvíc. A alespoň vidíme co je Klaus zač a jako názorovou skupinu reprezentuje. Lidi, kteří k ní patří vystupují stejně, tedy s přesvědčením o vlastní neomylnosti na základě studií, kterým nerozumí, výkladů odborníků, které interpretují jak se jim to hodí a hlavně neustále dávají najevo jak oni všechno ví, protože ostatní jsou ovce. Fakt nemá cenu jim ani věnovat pozornost, my jejich úrovně nikdy nedosáhneme. Krásný den

15 2
možnosti
Foto

Tak jste se vypsala, ale nutno poznamenat, ze tomu chybi nestrannost a nadhled .. O male ucinnosti rousek neni treba diskutovat, takovych dokladu naleznete vice nez dost ... stejne tak najdete radu lekaru, kteri maji podobny pohled na vec jako VK, ba i mnohem "agresivnejsi" ... Takze mi z toho vychazi, ze vam bud jen VK proste vadi, a pak stacilo naposat jednu vetu a nebo byste byla rada, kdyby veci byly tak, jak bohuzel nejsou

12 10
možnosti
PL

Já jsem rád, že autorka nenapsala jen jednu větu.:-)

4 1
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 36,15
  • Průměrná čtenost 2618x
Píšu o tom, čím mne život cvrnkne do nosu a mám zrovna chuť to sdílet se světem :-) 


Pokud Vás v mých článcích něco osloví a budete se o to chtít se mnou podělit, můžete mne kontaktovat zde: s.rihakova@seznam.cz
 

Ať se Vám u mne líbí.

Seznam rubrik