Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma karmovatá, nejkarmovatější R^R^R^

2 2
možnosti
JM

J86i35ř22í 30M50a13c47h

16. 7. 2021 22:38

Kolik semestrů medicíny máte, že si dovolujete předkládat takové závěry? Opravdové lékařské kapacity mluví jinak. Ale vaše znalosti jsou zřejmě kvalitnější.

2 3
možnosti
Foto

Opravdove lekarske kapacity naopak mluvi velice podobne, a to vsude na svete .. vy zrejme jen ctete nadpisy clanku u nas ;-D

1 3
možnosti
PP

Autorka článku zřejmě vůbec nevzala v úvahu statistiku... pravděpodobnost komplikaci spojených s nemoci covid je nesrovnatelně více než komplikaci spojených s vakcinou...

3 1
možnosti
Foto

Po priznani manipulaci s evidencemi umrti a postizeni covidem, se casem zacne situace rychle vyrovnavat ... me dolozene pripady komplikaci neprijdou az tak marginalni

1 1
možnosti
ZB

Kdo se naočkovat nenechá, ale opravud je sobeckej, hloupej a nezoodpovědnej. O tom se nedá vůbec diskutovat. To ej evidentní.

4 8
možnosti
Foto

Ja vim, psali to v novinach a rikali v televizi

0 2
možnosti
Foto

Hloupý člověk se nepovažuje za hlupáka. Chytrý člověk o sobě stále pochybuje...

7 1
možnosti
ZB

Tak o sobě pochybovat můžete. Ale o tom, že je hloupé pochybovat o očkování, které nám zajistilo bezpečný život jak ho známe snad každý chytrý člověk musí být přesvědčený. Stačí porovnávat informace.

1 4
možnosti
Foto

Dobrý článek, karma. Sám jsem naočkovaný tím Pfizerem-komirnaty nebo jak se to jmenuje, druhá dávka před týdnem. Vzhledem k nedostatečným praktickým zkušenostem s m-RNA vakcínami bych nebyl překvapen tím, kdyby např. 5% očkovanců mělo do 2 až 5 let nespecifickou imunitní reakci, půlka z nich by skončila třeba invalidních na vozíku. Sám jsem měl po první dávce měsíc trvající bolesti velkých kloubů a snížení hybnosti - opravdu jsem si říkal, že pokud to bude pokračovat, tak do dvou měsíců kriplkára a do roka dřevěný kabátek - úplně to vypadalo jako rozběh revmatoidní artritidy. - - - Je otázka, zda-li máme jako společnost nějak moc na výběr. Na funkční karanténu není dost disciplíny, tak co jiného..... Ano kdo se do dneška nenakazil, asi má funkční strategii, jak se koronáči vyhnout, ale slabé místo toho je, pokud náhle musíte do nemocnice. Všichni mrtví kolem mne se nakazili v nemocnicích. Tam je ta iniciační dávka taková, že pro většinu starších lidí je návštěva nemocnice v době vrcholné pandemie vstupenkou na hřbitov.

3 2
možnosti
Foto

I11v41o 38C48i62l97i57c10h

16. 7. 2021 22:04

Koukal jsem tehdy na ty uniklé statistiky a opravdu jedno z největších, ne-li největší, center nákazy byly nemocnice. A viděl jsem to také v mém okolí. Přišli tam bez covidu a dostali ho až tam. Ale moc se o tom nikde nepsalo.

5 2
možnosti
MK

Byl jsem zvědav na ty argumenty a vlastně tam uveden jen jeden a to v rovině obav co způsobí vakcína za pár let. To si lze přitom zjistit na základě principu fungování vakcíny.

7 1
možnosti
TN

Nejsilnejsim argumentem je svobodne rozhodnuti. Ockovani je dobrovolne a dokud je dobrovolne, tak nikomu nic neni do toho, jestli se nekdo da zaockovat nebo ne.

4 1
možnosti
AP

Tohle zdůvodnění mi připomíná obrázek, kde se maminka ptá holčičky. Ty si tu napsala ze 2+2 je 5, proč? Protože je to můj názor a nejsem ovce. Jak se dá spoustou písmenek napsat, vy se naočkujte já postojím v pozadí a uvidím. Očkování je prostě zatím jediný způsob jak se alespoň nějak snažit zabránit covidu. Ok, vy se nenecháte, je to vaše právo, ale neoblékejte to vzletných řečí o svobodě. Se svobodou to totiž nemá vůbec nic společného.

10 8
možnosti
Foto

Je očkování nepovinné, anebo se mám k němu nechat násilím přinutit?

2 1
možnosti
RK

R79a30d16e32k 61K74o98h31u60t

16. 7. 2021 21:19

Proč mě donutili si udělat řidičák? Vždyť já bych se naučil řídit i bez autoškoly a nějaké pofiderní zkoušky.

4 4
možnosti
Foto

Řídit bez řidičáku nesmíte. Očkování je NEPOVINNÉ. Už?

Jestliže je očkování nepovinné, je jakékoli donucování odporné. Vláda nám onehdá říkala, že očkovaní budou mít jisté výhody. Vy považujete za výhodu žít s minimálním obtěžováním dosavadní, tj. předcovidový život?

Pokud se nenechám DOBROVOLNĚ naočkovat, budou mi odpírána jistá práva či budu nucen podstupovat testování, které mi stát chce nařizovat, ale odmítá zaplatit?

Připomínáte mi předlistopadové (89), kteří vlezli do KSČ, aby mohli požívat všech občanských svobod. Připomínáte mi ty, kteří chodili k NEPOVINNÝM volbám a volili komunisty, aby měli klid a nikdo je nevyhazoval z práce. Připomínáte mi ty, kteří chodili do NEPOVINNÉHO prvomájového průvodu...

8 1
možnosti
Foto

J28a29n 51S19v56a87t72e60k

16. 7. 2021 20:54

Byť jsem se nechal očkovat a byť si myslím, že je skutečně lepší (nejen z hlediska komunity, ale i z hlediska jednotlivce) se nechat očkovat, respektuji váš názor.

Je neštěstí, že jednu z metod, pomocí které by se mohlo rozhodnout, zda představuje člověk potenciální nebezpečí pro své okolí, (totiž zjištění protilátek v krvi) se stát rozhodl ignorovat (Rakousko přitom protilátky v krvi považuje za přesvědčivý důkaz bezpečí podobně jako ukončené očkování nebo negativní PCR test).

Přitom protilátky by zřejmě nebylo nutno zjišťovat tak často, jako podstupovat opakované testování...

10 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 36,15
  • Průměrná čtenost 2618x
Píšu o tom, čím mne život cvrnkne do nosu a mám zrovna chuť to sdílet se světem :-) 


Pokud Vás v mých článcích něco osloví a budete se o to chtít se mnou podělit, můžete mne kontaktovat zde: s.rihakova@seznam.cz
 

Ať se Vám u mne líbí.

Seznam rubrik