Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Autoimunitní onemocnění nervového systému potvrdil americký úřad FDA, myslím že doplnil tyto údaje k vakcíně Janssen. Psalo se o tom i na Novinky.cz.

0 0
možnosti
Foto

Guillaun-Barré syndrom po očkování není nic nového pod sluncem.

3 0
možnosti
VB

Jako občan bych si stanovila podmínky pro férové uvažování o očkování: mezi ně patří uznávat uzdravené z covid-19 jako slušné občany, kteří si např. zaslouží přístup k testům na protilátky (aby měli jistotu, že nikoho nenakazí), dále zrušit ve veřejnoprávních médiích každodenní 24hodinovou očkovací masáž občanů, je to kontraproduktivní (spíš to hodně lidí znechutí až urazí, v zahraničí to média takhle nepřehánějí). Vrátit očkování do sféry lékař - pacient se základními předpoklady správného zacházení s vakcínou (může se znehodnotit), hygienického prostředí, dostatku času na soukromě vedený rozhovor pacienta s lékařem (nikoli na nádraží či v obchoďáku), kdy by se měl odborně zvážit osobní prospěch a osobní rizika jednotlivých zájemců o očkování.

1 1
možnosti
Foto

Nedávno zveřejnili na Youtube rozhovor s MUDr. Pekovou. Myslím, že tam vydržel asi 14 dní. Dnes je smazaný. MUDr. Peková vysvětlila problémy, které mohou nastat po očkování a také důvody proč mohou nastat. Jedná se o delší časové období, kdy očkovací látka může způsobit vypuknutí autoimunitního onemocnění a také proniknutí S proteinu (to je ten protein co se používá jako hlavní při očkování) skrz mozkovou plenu do mozku, protože se jeho struktura podobá prionům. Co může v mozku způsobit je otázkou.

11 10
možnosti
ZH

Pekova je dezinformatorka a lharka, takze to ze ji pouzivate jako argument lecos o vas vypovida.

5 8
možnosti
MB

Jen poznámka - vakcína neobsahuje covid, takže ho do těla nedostanete. Je na jiné bázi, to už se dá na netu dohledat. A jinak Vám rozumím, nechcete do těla kdovíco, co se může negativně projevit až za pár let, ale třeba také ne. To právě nikdo neví.

1 0
možnosti

Ale ví! :-)

Vakcína neobsahuje ani korinavirus ani jeho částečku! :-)

2 1
možnosti

Souhlasím s Vámi, i když mně ještě více vadí neskutečný tlak okolí, což bude pravděpodobně největší % z důvodů, proč prozatím ne ! Nicméně se mně "líbí", že většina příznivců jsou hulváti, přinejmenším verbální !

10 5
možnosti

Nemůžete soudit podle jedné diskuze. Věřím, že v obou názorových táborech jsou slušní lidé schopní respektovat odlišný názor. Jsem prozatím proti očkování, takže mi bylo jasné, že tu bude smršť napadání a urážek. Ale nebojte, já si to ustojím  Tihle lidé si bohužel pro ně neuvědomují, že podobné komenty nevypovídají nic o mně, ale pouze o nich. Hezký víkend

3 0
možnosti
PK

Kdo jen tento spor rozhodne, v případě AB jeho (anti)sympatizantů to udělají volby za ně, ale vakcína ano/ne...?

0 1
možnosti
PB

P28e85t54r 75B91u17r54i36a65n

16. 7. 2021 17:28

Když vidím tolik chytrých příspěvků o tom, kterak jsou neočkovaní sobci a národní zrádci, nedá mi to, abych nepřispěl taky trochu z druhé strany.

Prvně na téma: očkování first, je naprosto nutné, jinak zde všichni pomřeme.

Když ODS upozornila vládu v únoru minulého roku na šíření covidu a lékař Svoboda požadoval revizi zdravotnických zásob, Babiš s ministrem se jim vysmáli. Pak nebyly roušky. Lidé si ji šili doma ze starých trenek, Vietnamky je rozdávaly zdarma a vláda mlčela a rvala se o provize ze státních zakázek z roušek za pár stovek kus. Tohle: „Vytváří se trošku panika,“ reagoval tehdy na dotazy Vojtěch. Ujišťoval tak, že zásob roušek a respirátorů je ve státních i soukromých skladech dostatek...předcházelo tomuhle: nikdo nemohl předpokládat, že jich bude potřeba tolik. Potom se roušky sehnaly, Babiš prohlásil, že to šití doma byla jen marginálie a lidi mají být za roušky vděční vládě. Roušky kam se podíváš a ti co věřili 100% na covid napadali na ulicích lidi bez roušky. Mou dceru napadl pěstmi jeden důchodce před roční vnučkou.

Pak se rozjela akce respirátor. Vláda suše sdělila, že rouška vlastně nechrání, antirouškaři měli v podstatě pravdu a objednala je za 422kč kus. Vše se opakovalo, jen ti 100% si nechali popošít uši víc dozadu, aby jim lépe těsnil.

Pak nastoupila akce testy. Např. v Rakousku se děti testovaly zdarma a povinně a už v únoru běžely do škol. U nás vláda znemožnila minimálně třem firmám vyrobit a distribuovat české testy a začala se rvát o provize ze státních zakázek na dovoz. A ti 100% opět stáli za ní.

Akce očkování, stejný zmar jako přes kopírák. Zatímco v Evropě už zvesela očkovali, u nás se teprve hledal distributor za tučnou provizi a živnostníci je rozváželi zdarma do očkovacích center. Babiš poslal k šípku obvoďáky, kteří se nabízeli, že vyselektují ty nejohroženější a budou lidi očkovat. Očkovací centra a vejvar v podobě sta milionů pro podivné firmy bylo víc, než zdraví lidí. A ti 100% tomu zase tleskali jak urvaní.

32 3
možnosti
LH

no a že vy nejste jednostranně zaměřenej ;-D stejné testy u nás jako v Rakousko byly obrovský problém atd atd.....

0 3
možnosti
IK

Hezký den paní Řihakova, s vaším názorem na tuto problematiku se plně ztotožňuju, je smutné, že se společnost v této otázce začíná tak moc polarizovat.. sám sem prodělal covid v říjnu, celkem v pohodě průběh, nenakazil jsem nikoho, ale postupně se objevila řada neurologických a dalších problémů a tak se samozřejmě do očkování nehrnu.. co mě ale skutečně rozčiluje, že je tady řada autorit, které to očkování tlačí a to i těm, u nichž je jasné, že už nebezpečím nebudou..

1 3
možnosti
MP

Ja by som mal otázku. Nie je náhodou nákaza covidom mnohonásobne nebezpečnejšia než očkovanie? Napr. nedávno som čítal, že Moderna má 13 prípadov myokarditídy na 1 milión dávok. Zároveň má ale covid 23 000 prípadov myokarditídy na milión nakazených. Čo s tým? Spoliehať sa na to, že covid nechytíme?

23 4
možnosti

Já preferuji včasné očkování. Těch mrtvých jsem viděl dost! :-)

8 0
možnosti
MS

Podstatný rozdíl mezi očkovanými a neočkovanými jste nevědomky vepsala do textu článku. Sama jste napsala, že budete respektovat jistá omezení, která vyplynou z využití vašeho práva nenechat se očkovat a pojmenovala jste to jako daň za toto dobrovolné rozhodnutí.

Problém je, že (troufnu si tvrdit, že většina) většina odpůrců nehodlá respektovat předmětnou daň za dobrovolné rozhodnutí a budou si dál vyřvávat cosi o apartheidu, segregaci atd. Paradoxem je, že ta demonstrativní žlutá hvězda, která byla v minulosti použita spíš, než holokaust, připomene, který první stát plošně a ve velkém zavedl systém segregace metodou zelených pasů. Jestli jsou v táboře odpůrců očkování nějací příznivci Izraele, tak tohle asi nečekali.

Nicméně se nabízí otázka, kdyby to rozhodnutí vstupu do soukromých podniků očkovaným/ neočkovaným bylo férově vráceno majitelům podniků, o kterých je řeč, kolik příznivců/ odpůrců očkování by respektovalo právo majitele umožnit dotyčnému vstup? Já osobně nemám problém respektovat majitele, který by chtěl umožnit vstup pouze neočkovaným. Jako očkovaný bych šel jinam, nebo domů. Aspoň bych ušetřil. Jsou tohle schopni odpůrci, kdyby majitel chtěl ve svém podniku pouze očkované?

3 4
možnosti

Stát se zbytečně hlásí k odpovědnosti za naše chování celoplošně. Ale případné zavírání či otevírání podniků mělo být věcí jen lokální Okresní hygienické stanice dle lokálních podmínek!

Dokonce jsem přesvědčen, že vedoucí podniku je spolu s OHS zodpovědný za chod svého podniku! Proto právě i vedoucí podniku by měl mít možnost svobodně rozhodovat, za budou zaměstnanci v jeho podniku očkováni nebo PCR testováni (antigenní testy jsou v této indikaci zcela obsolentní!)! Vedoucí by měli mít právo: Nenecháš se očkovat nebo testovat, nebudeš u nás pracovat! Kdo ručí za chod podniku? Zaměstnavatel nebo zaměstnanec nebo návštěva?

:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 36,15
  • Průměrná čtenost 2618x
Píšu o tom, čím mne život cvrnkne do nosu a mám zrovna chuť to sdílet se světem :-) 


Pokud Vás v mých článcích něco osloví a budete se o to chtít se mnou podělit, můžete mne kontaktovat zde: s.rihakova@seznam.cz
 

Ať se Vám u mne líbí.

Seznam rubrik